Resultaten voor markt in venlo

   
 
markt in venlo
 
Brocante markt Venlo in Venlo zondag 26 augustus 2018.
zondag 26 augustus 2018 Venlo Brocante markt Venlo. Van april t/m november organiseert TheJos Tijdloos elke laatste koopzondag van de maand, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor CA.
Bezoek de markt van Venlo Shoppen in Venlo.
Markt in Venlo. Venlo is het bezit van twee markten. U kunt minstens twee maal per week optimaal profiteren van de goekope prijzen op de markten. De grote markt. De grote markt vindt op de zaterdag plaats op het Nolensplein.
Woensdagmarkt Mgr. Nolensplein in Venlo.
Hier vind je de markt van. Op deze pagina is een weekoverzicht te zien van alle markten van Venlo. beschikt in totaal over markt. Bekijk alle markten uit de omgeving.: Bekijk markten in andere buurten van Venlo.: Jouw mening wordt gewaardeerd!
Hollandse Markten: Markt / Markten in Gemeente Venlo: 2018/2019: Gemeentelijke markten.
Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden. Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit. 13 Juli 2018. Bio Boeren Kaas. Boeken, Platen CD. Rommel, Vlo Kofferbak. Week en dagmarkten. Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg en, na Maastricht, de tweede qua inwonertal van de Nederlandse provincie Limburg.
Brocante Markt Venlo.
Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek en brocante markt. Na een succesvol eerste brocante jaar in 2017, gaat TheJos Tijdloos in 2018 weer gezellig verder met het organiseren van de antiek brocante markt in Venlo. Er is plaats voor een kleine 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen.
Hollandse Markten: Markt / Markten in Gemeente Venlo: Mgr. Nolensplein: 2018/2019.:
Week en dagmarkten. Algemene informatie over deze markt.: Woensdag 0900: 1600: uur. Zaterdag 0800: 1400: uur. Op stap naar de markt? bezoek het Mgr. Markten mobiel website op Markt en Markten. Overige markten in Gemeente Venlo. Markten van gemeente: Venlo.
Zaterdagmarkt Wilhelminaplein in Venlo Tegelen.
Markt Wilhelminaplein Tegelen Venlo. Nu gesloten Zaterdag 1000: 1600.: Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Venlo. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Wilhelminaplein van Venlo. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen.
Zaterdagmarkt Mgr. Nolensplein in Venlo.
De markt van. Hier vind je de markt van. Op deze pagina is een weekoverzicht te zien van alle markten van Venlo. beschikt in totaal over markt. Bekijk alle markten uit de omgeving.: Bekijk markten in andere buurten van Venlo.:
Weekmarkt Venlo.
In Venlo vindt twee keer per week, op woensdag en op zaterdag, een markt plaats op het Mgr. Iedere woensdag vindt er een kleine markt plaats met ongeveer 12 kramen. De markt op zaterdag is uitgegroeid tot een grote gezellige markt op het Mgr.
Zaterdagmarkt Venlo.
10 Shoppingmomenten in Venlo Shoppen in Venlo. Nolensplein 5911 GG Venlo. In Venlo vindt twee keer per week, op woensdag en op zaterdag, een markt plaats op het Mgr. Iedere woensdag is er van 09.00 tot 16.00 uur een kleinere markt met ongeveer 12 kramen.

Contacteer ons