Resultaten voor avondopleiding venlo

   
 
avondopleiding venlo
 
Fontys Hogescholen Deeltijdopleidingen.
5612 MA Eindhoven. Andere locaties: s-Hertogenbosch, Sittard, Tilburg, Utrecht, Veghel en Venlo. 5600 AH Eindhoven. Telefoonnummer: 08850 80000. Website: Fontys Hogescholen. Beschrijving Fontys Hogescholen.: Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren.
Avondopleiding.nl Vind en vergelijk alle Avondopleidingen.
U kunt op avondopleiding.nl terecht als u op zoek bent naar een avondopleiding of deeltijdopleiding op HBO of Post-HBO niveau. Deze site biedt een uitgebreid overzicht van HBO avondopleidingen, zoals Rechten, Verpleegkunde, PABO, Human Resource Management, Communicatie en nog veel meer.
Kappersacademie Venlo De geknipte kappersopleiding voor jou.
Kappersacademie Venlo is een particuliere opleiding, met een vooral praktijkgericht lesprogramma. Slechts 10 % van de lessen betreft theoretische vakken de overige 90 % betreft praktijkonderwijs dat gericht is op salonervaring, zodat je na het voltooien van de opleiding al direct functioneel inzetbaar kunt zijn.
Opleidingen bij Fontys Venlo.
Studeren in Venlo. Opleidingen bij Fontys Venlo. Bij Fontys Venlo studeren ongeveer 4.200 studenten uit meer dan 50 landen. Op de campus worden 12 bacheloropleidingen en 3 masteropleidingen aangeboden. Een groot gedeelte van de opleidingen kun je naast Nederlands ook volledig in het Engels of gedeeltelijk in het Duits volgen.
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
Een hbo-bachelor is een geaccrediteerde volwaardige hbo-opleiding die opleidt tot bachelorniveau. Het diploma is gelijk aan de hbo-voltijdopleiding en de studie duurt net als de voltijdvariant 4 jaar waarbij je een of twee dagen per week onderwijs volgt, dat kan zijn als avondopleiding of verspreid over verschillende dagdelen.
Boekhouden: 12 Cursussen Opleidingen in Venlo vergelijken Springest.
group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 5 weken MBO Opleiderscore: star 81, De Laat Kenniscentrum heeft een gemiddelde beoordeling van 81, uit 30 ervaringen. Basiskennis Boekhouden Avondopleiding. Venlo en 6 andere regio's.' Met de opleiding Basiskennis boekhouden leer je financiële feiten in een onderneming te verwerken.
Gilde Opleidingen.
20 jun Extra inschrijfavond. Gilde Opleidingen heeft locaties in Roermond, Weert, Venlo, Nuth, Horst, Venray en Geleen. Steden en dorpen met allemaal een eigen karakter. En omdat studeren meer is dan alleen naar school gaan, laten we je die plekken graag zien!

Contacteer ons