Op zoek naar avondopleiding venlo?

   
 
avondopleiding venlo
 
MVK opleiding Middelbare Veiligheidskunde.
Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Overzicht Veiligheidskundige opleidingen. 07 mei 2019: Breda di. 18 mei 2019: Ridderkerk zaterdagopleiding. 22 mei 2019: Venlo wo.
Welkom bij De VerkeersAcademie.
Wij staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Juist in deze tijd is het erg belangrijk dat je daar zekerheid in hebt. De VerkeersAcademie heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot ht opleidingsinstituut in het verkeer. Wil je ook tot die groep van vakmensen gaan behoren?
Opleidingsvarianten bij HAS Hogeschool.
Voltijd hbo-opleidingen Opleidingsvarianten. Venlo 23 maart 2019 1000: 1400: Meer info Open avond. Den Bosch 27 maart 2019 1730: 2100: Meer info. Studeren aan de HAS. HAS Hogeschool biedt voor onze hbo bachelor opleidingen uitsluitend voltijd opleidingen aan. Er zijn geen andere opleidingsvarianten die wij op dit moment aanbieden.
Opleiding Boekhouden Cursus en diploma IPD.
Grote kans op een goedbetaalde baan in de boekhouding en financiële administratie als financieel medewerker mbo of hbo. Klassikale lessen van goede docenten op prima leslocaties overal in het land: in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zoetermeer, Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Ede, Almere, Venlo, Maastricht, Eindhoven, Middelburg en Breda. Startmomenten voor elke cursus boekhouden het hele jaar door van BKB tot PDB en MBA. Gratis extra vaardigheidstrainingen en netwerkbijeenkomsten om uw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Verdiepende trainingen om uw expertise verder te verbeteren. Gratis onbeperkte examentrainingen voor BKB, BKC, PDB en MBA. Flexibele opleidingen boekhouden: u kiest uw eigen studietempo tijdens een avondopleiding, dagopleiding en zaterdagopleiding.
Cursussen en opleidingen als online thuisstudie of zelfstudie NHA.
Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende online cursus of opleiding.
Operatieassistent en Anesthesiemedewerker HAN.nl.
Meer over het regelen van je werkplek in het ziekenhuis en over een eventueel salaris lees je onder Kies je ziekenhuis. Je kiest voor een heel praktische opleiding: 25% van de tijd ben je op school, de overige 75% ben je aan het werk.
Nederlandse Fotovakschool.
Je weet dat dit m is. Dat beeld dat. begon met fascinatie en observatie. en dat eindigt met precisiewerk. Als karakter, creativiteit en techniek. Dan is dat beeld het. Kies een opleiding Laat je inspireren Open dagen. Fotograaf: Edith Hoffman.
Opleidingen Gilde Opleidingen.
Vavo staat voor algemeen volwassenenonderwijs. Hier kan je in één schooljaar je diploma vmbo-t, havo of vwo halen. Je diploma is hetzelfde waard als een diploma van het reguliere voortgezet onderwijs. Je hebt 3 periodes les, verdeeld over 30 lesweken.
Waarom kiezen voor de Volksuniversiteit Venlo?
Creatieve opleidingen.
Styliste worden, ontwerper of fotograaf? Op zoek naar een training, cursus of complete opleiding die je verder brengt in je creatief-commerciele vakgebied? Hier vind je de vakopleiding die bij je past. Mode, interieur, fotografie, trendwatching, conceptontwikkeling, productontwerp, vastgoed, retail, fair trade.
Rond de post hbo HVK opleiding in 18 maanden af!
Ben je op zoek naar een post hbo opleiding die je meer kennis en inzichten biedt in arbeidsveiligheid? Een opleiding waar je nieuwe inzichten krijgt over het beheersen van veiligheidsrisico's' en leert hoe je de veiligheid op een goede manier organiseert?
Alle mbo-opleidingen in Venlo en omgeving Keuzegids Mbo 2015 Online.
Deze locatiecheck geeft snel antwoord door alle opleidingen in jouw regio te tonen. Je kunt ook direct een school kiezen. Zoek in regio Kies je school Toelichting / feedback. kies een provincie. kies een regio. Horst aan de Maas. Venlo en omgeving.

Contacteer ons