Meer resultaten voor oude foto's venlo

   
 
oude foto's venlo
 
Grensovergang Heidenend herleeft in oude foto's' De Limburger.
Geef een zoekterm in. Grensovergang Heidenend herleeft in oude foto's.' 22-09-2017 om 1340: door John Verstraelen. Heidenend in vermoedelijk 1968. Afbeelding: De Limburger. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. De burgemeesters van Venlo en Nettetal onthullen zondag informatieborden met oude oude fotos over de historie van de voormalige grensovergang Heidenend in Tegelen.
Archieven.nl Doorzoek de gehele database van archieven.nl.
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek. Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.
Nieuwsblad IJmuiden Nieuws uit de regio IJmuiden.
Vandaag en morgen boeken en snuffelmarkt in Driehuis. DRIEHUIS Al jaren een traditie, dit jaar is de boeken en snuffelmarkt op zaterdag 16 en zondag 17 maart in de Engelmunduskerk. Van heinde en ver komen de verzamelaars om te kijken of ze een slag kunnen slaan.
Semi-bungalow Te koop in Venlo Paul Schreinemachers.
077 354 29 29. Sint Urbanusweg 60. Venlo, Oude Rijnstraat 25. Vraagprijs: 450.000, k.k. Meer foto's' Plattegronden. Op prachtige locatie in buurtschap t Ven gelegen vrijstaande SEMI BUNGALOW met voor en achtertuin met vijver, royale inpandige garage, groot perceel 11.150m2 met veel privacy.
Venlo Oude Rijnstraat luchtfoto's' / foto's' Nederland-in-beeld.nl.
Huisnummers 2 t/m 36 even 5916NJ. Het is helaas niet meer mogelijk om foto's' te uploaden. Voeg een bericht over Oude Rijnstraat toe Woon je op de Oude Rijnstraat te Venlo of heb je met deze straat iets gemeen, laat hieronder dan je bericht achter.:
Ald prinse Jocus.
Pieter I Meuws. Funs van Grinsven Gé Franssen. Hans I Franssen. Aus dem Kamen Max Munnich. Wiel I Franssen. Funs I van Grinsven. Toën II Schrijnen. Toën I Zümdick. Redaksie: Jocus PP Ontwikkeling: Ixion Design Foto's: Foto Kino Linders 2019 JOCUS.
Altijd meer drogist voor jou! Trekpleister.
Deze week 2e artikel voor 1. én ontvang een gratis douchefoam t.w.v. Dat wordt inslaan! Nu van 11 gratis op alle Nivea. Alléén online: Adidas trui, Converse sneakers of Gourmet kattenvoer. van de dag. Diverse smaken Douwe Egberts oploskoffie of Senseo verwenkoffie.
Buienradar.nl neerslagradar voor komende 3 uur en 24 uur.
Op korte termijn is de Buienradar 3 uur vooruit over het algemeen een stuk betrouwbaarder en de Buienradar 24 uur vooruit kan op langere termijn een goede neerslagindicatie geven. Buienradar 24-48 uur vooruit Panoramabeeld van de radar Europese Buienradar Europese radar komende 7 dagen.
Z0535 VOORMALIG CITYTHEATER, VLEESSTRAAT 36, VENLO Horecasite.
Z0535 VOORMALIG CITYTHEATER, VLEESSTRAAT 36, VENLO. Z0535 VOORMALIG CITYTHEATER, VLEESSTRAAT 36, VENLO. Prijs op aanvraag. Foto's' 4 fotos. Z0535 VOORMALIG CITYTHEATER, VLEESSTRAAT 36, VENLOOorspronkelijk uit 1907 daterend voormalig bioscooptheater gelegen in de Vleesstraat, de belangrijkste winkelstraat in het levendige Venlose stadscentrum.
Workshop Smartphone fotocafé.
Installeer alvast Snapseed of Instagram gratis apps. Op de volgende zaterdagen vindt er ook een Smartphone fotocafé plaats: 11 november en 9 december. FOTO: Rechts de oude Venlose stadsmuur en links de vernieuwing midden in de Brouwersplaats in Venlo. Jongeren Service Punt.
Home Ald Venlo.
Bij Ald Venlo kunt u genieten van heerlijke simpele gerechten in een huiselijke sfeer. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u naar onze verzameling oude foto's' kijken van het oude Venlo. Onze muren hangen er vol mee.
Venlo stad Wikipedia.
Het oude Blericks en Veldens bevonden zich in verschillende opzichten tussen het Tegels en het Venloos: ik stóng ónger einen boum beej de schoeël. Arcen is de noordelijkste plaats waar het Limburgs gesproken wordt; boven Arcen gaan de betoningslijn en de du dich / gij grens Duitsland in. Het Arcens valt nog wel net binnen het mich gebied, maar het heeft ook al wat meer de klankkleur van het Horster dialect; Arcens: ik stónd ónder ieënen boeëm beej de schoeël. Zie Geschiedenis van Venlo voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Contacteer ons