Zoeken naar venlo museum

   
 
venlo museum
 
Limburgs museum in Venlo.
Limburgs Museum Reserveren. Keulsepoort 5 5911 BX Venlo Tel: 077-3522112 e-mail website. Het Limburgs Museum is een echt familiemuseum, gezellig en gastvrij. Neem tijd voor elkaar in een ontdekkingstocht door de tijd: van neanderthaler tot nozem, van Rowwen Hèze tot Romeinse soldaat.
Attracties musea in Venlo Venloverwelkomt.
Wie een culturele ontdekkingstocht zoekt, kan in Venlo zijn hart ophalen. Museum van Bommel van Dam is een steeds geheimer wordend geheim, wel heel bijzonder. Het Missiemuseum in Steyl is hét museum onder de musea, maar dat moet je zelf ontdekken.
Museum Venlo DagjeWeg.NL.
Limburgs Schutterij Museum. Limburgs Museum: ontmoet de Romeinen! VENLO, LIMBURG Ontmoet de Romeinen en bekijk middeleeuwse kastelen in Limburg. De geschiedenis van onze voorouders leeft in het Limburgs Museum. open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op maandag.
Limburgs Museum Venlo Nederland. Informatie Reviews Limburgs Museum Zoover.
Wil je weten wat anderen vonden van Limburgs Museum in Venlo? Op deze pagina kun je reviews raadplegen van Limburgs Museum. Limburgs Museum scoort een 86, uit 10, op basis van 13 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Limburgs Museum in Venlo?
Alle Musea in Venlo en omgeving Fijnuit.nl.
Musea omgeving Venlo. Uit met kinderen. Speeltuinen binnen / buiten. Actief en sport. Alle uitjes in.: Provincie Limburg 182. Museum Bevrijdende Vleugels. Beeldentuin en Galerie Ruimte in Beeld. Museum Klok Peel. Hertog Jan Brouwerij. Museum De Locht Limburg. Bakkerij Museum Roggel.
Alle musea in Venlo en omgeving WhichMuseum.
In Venlo zelf zijn 2 musea. De lijst is gesorteerd op alfabetische volgorde. Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Venlo. Tours en tickets. Museum in Venlo. Museum van Bommel van Dam. Museum in Venlo.
Museum van Bommel van Dam.
Agenda Rik van Iersel in samenwerking met Museum van Bommel van Dam op Zomerparkfeest zaterdag 11 augustus 1400: zondag 12 augustus 1930.: Jazzfestival Autumn Leaves zaterdag 6 oktober vrijdag 9 november. Een greep uit de collectie Ontdek de collectie. Je hoeft een rode roos niet rood te schilderen 7. Reizen in mijn hoofd 47. CALL 4: Hoe versnellen we de energietransitie? Uw browser is verouderd! Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu. Locatie Deken van Oppensingel gesloten. Van Bommel Van Dam presenteert zich buiten het vertrouwde pand, op verschillende plekken in Venlo.
Limburgs Museum Venlo 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Leuk kleinschalig museum vooral oudheid. Als je toch in Venlo Limburg bent ga dan naar het Limburgs museum beslist de moeite waard, het ligt t.o.v het NS spoorstation en naar de aanloop van het stadscentrum. Stel Henk B een vraag over Limburgs Museum.
De 10 beste musea in Venlo TripAdvisor.
3-sterren hotels in Venlo. Venlo Hotels huisdieren toegestaan. Venlo Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Venlo. Goedkope Accommodatie in Venlo. Rustige Hotels in Venlo. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Venlo binnenstad. Hotels in de buurt van Limburgs Museum.

Contacteer ons