Meer resultaten voor venlo museum

   
 
venlo museum
 
Missiemuseum Steyl Een bijzondere ervaring!
Bezoek het Missie Museum in Kloosterdorp Steyl, bij Venlo. Het museum zorgt dat je op een veilige manier op ontdekkingsreis gaat. Volg ons ook op Instagram! Het Missie Museum is nog steeds gesloten. We hopen ná 9 juni open te gaan.
Limburgs Museum sluit succesvolste jaar ooit af Limburg AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Ap
Limburgs Museum sluit succesvolste jaar ooit af. Het Limburgs Museum in Venlo heeft met ruim 138.000 bezoekers zijn succesvolste jaar ooit beleefd. Absolute topper was de expositie 50 jaar Evert Thielen, die bijna 100.000 mensen naar het museum aan de Keulsepoort lokte.
Musea Midden-Limburg? Kijk op VVVMiddenLimburg.nl.
Limburgs Museum in Venlo. Het Limburgsmuseum is weer geopend.Bezoek veilig dit populaire museum en koop nu je ticket online via de oranje button! Meer over Limburgs Museum in Venlo. Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof. Eynderhoof is een uniek levendig museum, het is meer dan alleen historische gebouwen.
Museum de Kantfabriek.
Het Museum is ANBI gecertificeerd. Overweegt u een bezoek aan ons museum in hartje Horst N-Limburg? En wilt u vooraf weten wat zich achter de muren afspeelt van de laatste nog werkende kantfabriek uit de twintiger jaren van de vorige eeuw?
Oorlog hoort in een museum Oorlogsmuseum Overloon.
Tickets Plan uw bezoek. in een museum. zaterdag 25 september 2021 Militracks" 25 26 september 2021." Oorlogsmuseum" Overloon viert 75-jarig jubileum." Op" bezoek bij het Oorlogsmuseum." Oorlog" hoort in een museum." Oorlog hoort in het museum. Oorlog hoort in het museum.
Museum Jocus.
t Jocus Museum druuëg de geschiedenis van de Venlose volksculuur, mit de Venlose Vastelaovend en de historie van Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus in t biézonder oét. Det duit zeej door t organisere van tentoënstellinge, rondleidinge en andere aktiviteite die dit doel ôndersteune. Adres: Dominicanenplein 25, Venlo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Resepsie Jocus Toekôms. Redaksie: Jocus PP Ontwikkeling: Ixion Design Foto's: Foto Kino Linders 2019 JOCUS.
Koffie met Bert Mennings, directeur van het Limburgs Museum.
Bibliotheek Wise App. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Koffie met Bert Mennings, directeur van het Limburgs Museum. 18 mei 2019, van 1030: tot 1130: STEK in de Stadsbibliotheek, Begijnengang 2 Venlo. Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
De 10 beste hotels in de buurt van Limburgs Museum in Venlo, Nederland.
BnB prins Hendrik Venlo. Venlo 05, km van Limburgs Museum. BnB prins Hendrik Venlo is gevestigd in Venlo, op 1 km van het Limburgs Museum en op 8 km van Holland Casino Venlo. Het beschikt over een restaurant en gratis WiFi.
Océ Museum.
Canon Production Printing Canon Event Centra.: Customer Experience Center Venlo. Het KopieLab Océ Museum zoekt vrijwilligers. Welkom op de website van het Océ museum. Adres Océ Museum. St.Urbanusweg 43 poort 35 5914 CA Venlo museumtours-venlo@cpp.canon Volg ook deze link. 2020 Océ Museum.
Museum de Kantfabriek.
E-mail van ons gemist? Om te voorkomen, dat e-mail van Museum de Kantfabriek als SPAM verdwijnt, adviseren wij U museumdekantfabriek.nl toe te voegen aan veilige afzenders van Uw mail-programma en weg te halen uit geblokkeerde afzenders. Kent u Museum de Kantfabriek?
Limburgs Museum Van der Valk Hotel Venlo.
Ga voor actuele tentoonstellingen en meer informatie over het museum naar de website. Boek een hotelovernachting. Combineer een bezoek aan dit musuem met een ontspannende hotelovernachting. Boek een arrangement. Om uw uitstapje compleet te maken, kunt u het combineren met een van onze arrangementen. Grenzeloos Venlo arrangement. Met grenzeloos benadrukken we de vele aspecten die Venlo te bieden heeft.
Musea in Limburg VVV Limburg.
Bij Museum van Bommel van Dam in hartje Venlo staan de deuren wagenwijd open. Het museum is dé plek waar je kennis maakt met moderne beeldende kunst. Tijdens wisseltentoonstellingen geniet je van tekeningen en schilderijen, artistieke fotos en videokunst. Binnenvaartmuseum boeit altijd.

Contacteer ons