Resultaten voor workshop venlo

   
 
workshop venlo
 
Workshops en cursussen in Venlo Cursussen-en-workshops.nl.
Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Venlo. 11 oktober 2018. Korte cursussen bindingsleer van 4, 6 of 8 lessen van 2 uur in een speciale weeftechniek op 4 en 8 schachten, zoals kepers, groepsweefsel, blokken, Overshot techniek, ajour, dubbelweefsel. Bij de brouwworkshop wordt gebruikt gemaakt van de verschillende basisrecepturen die desgewenst aangepast worden aan uw persoonlijke smaakwensen. Aan de hand van de door u gemaakte keuzes. Natuur, Koken/bakken, Creatief. Touch of Matrix en klank. Touch of Matrix en Klank 14 februari 2015 Een dag waarin we gaan werken met Touch of Matrix en klank. Deze workshop heeft als thema loslaten van deze blokkades en het tevoorschijn brenge.
Workshops In de Vlinderkes.
Nina Bellen, o.a. chocolade en cocktail workshop. Diverse mogellijkheden in Venlo maar ook op locatie NL. Kookworkshops 8-36 personen, Velden NL. Kookworkshops 8-24 personen, Meerlo NL. Kookworkshops 8-36 personen, Venlo NL. Keramiek, brons, speksteen en mergel, textiel, glaskralen, ook op locatie NL.
WildArt Workshop Nina Bellen.
En natuurlijk een mooi kunstwerk voor aan de muur. Is het mogelijk om meer te doen dan alleen WildArt Workshop? Het atelier is ook perfect voor een borrel of een makkelijk diner zoals pizza, chinees of frietjes. Voor groepen die Venlo beter willen leren kennen behoort een begeleidende stadswandeling tot de mogelijkheden.
Workshops in Venlo TB Events.
De Pelgrimscode in Eindhoven. Heeft u al een uitje gekozen? Vraag dan direct een offerte aan! Venlo, Workshops in Venlo. Alle locaties in Venlo. Café Restaurant Central. In den Dorstigen Haen. Van der Valk Hotel Venlo. Alle workshops in Venlo.
Workshop Venlo DagjeWeg.NL.
Venlo Workshop 3. Dwaal rond in de sprookjesachtige Kasteeltuinen Arcen. ARCEN, LIMBURG Dwaal rond in de prachtige siertuinen rondom Kasteel Arcen. Waan je in Italië en Azië en wandel tussen duizenden rozen. Aai geitjes en konijnen, speel midgetgolf tussen de grotten en watervallen en wandel door het mooiste decor van Limburg.
Bedrijfsuitje Venlo.
U speelt het Zoek de Spion spel binnen tijdens een heerlijk diner in Venlo. Een spannend bedrijfsuitje of teamuitje in Venlo. Workshop Schermen Venlo. Volg deze enerverende workshop schermen in Venlo onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international!
Creatieve workshops, originele kinderfeestjes en persoonlijke cadeaus. Kreadiva in Venlo Limburg. Creatieve workshops, originele kinderfeestjes en persoonlijke cadeaus! Kreadiva Venlo Limburg.
met partners volledig verzorgde dagdeel arrangementen aan op een aantal mooie locaties in de regio Venlo. Workshops in de KreaSchuur. Individuele deelnemers en groepen tot maximaal 16 personen kunnen ook een creatieve workshop boeken in onze eigen gezellige en sfeervolle KreaSchuur in Tegelen bij Venlo.
Cocktail Workshop Nina Bellen.
Quizzen / min. De gezelligste Pubquiz van Venlo! Bekijk uitje chocolade workshop. Culinair / min. Ruik, zie en proef deze lekkere en ook zeer leerzame chocolade workshop! Bekijk uitje taart workshop. Culinair / min. Elke taart heeft een eigen verhaal!
Workshop of vrijgezellenfeest Venlo 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Venlo, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Venlo, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Betaalbare vriendinnen uitjes in Venlo.
Mogelijk op locatie of op onze eigen locatie in Venlo of Arcen. Workshop ideeën Workshop Schieten. Als je kan schieten is het altijd raak. bij onze workshop schieten beleef je de diverse schiettechnieken van hand of kruisboogschieten en ook PCP pistool en geweer.

Contacteer ons