Zoeken naar workshop venlo

   
 
workshop venlo
 
Workshops bedrijven 2MoveMindful Venlo.
Reduceren van werkstress. Bekijk workshop hier. Wij leren mensen om te gaan met spanningen door ze fysiek en mentaal in beweging te brengen. Hans Bierstekers 31636443787. Graziëlla Bomboi 31631956504. Hakkesstraat 32, 5916 PX Venlo. Regelmatig tips en gratis adviezen ontvangen?
workshop venlo
Onder de zorg van onze professionele begeleidingen maakt u zelf het bloemwerk na met u eigen persoonlijke inbreng. U gaat dus altijd met een eigengemaakte creatie naar huis waar u trots op kunt zijn. Een workshop duurt circa 2 uur.
Workshops bedrijven in Venlo.
Wilt u uw merkbekendheid vergroten? Meer potentiële klanten? Opvallen bij u in de buurt? Hogere posities in Google? Adverteer dan lokaal. Een 100% accuraat zoekwoord checker. Uit eigen ervaring! In de buurt. Meer in Venlo. Bekend in Venlo. Weekendje Weg Venlo.
Workshop Cocktail in Venlo organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en Belgie www.okapi-events.com voor lessen Cocktail shaken in Venlo, cursus cocktail shaken in Venlo, Cocktailshake
Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele cocktail workshop in Venlo? Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de cocktails in Venlo gemaakt moet worden, maar onze workshop cocktailshaken in Venlo en workshop cocktailsmaken in Venlo zijn vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!
TIP Chocolade Bonbons workshops, Venlo.
Bonbons en Chocolade workshops in Venlo. Bonbons en Chocolade workshops in Venlo. Geplaatst op: 06-05-2019 om 092655: Chocoparty. Chocoparty heeft een ruime keuze aan verschillende chocolade workshops. Na een korte introductie en uitleg over chocolade en het bewerken ervan gaat u aan de slag. Onze kookconsulent zal u tijdens workshop begeleiden en diverse tips en technieken geven om een waar kunstwerk te creëren.
WW WORKSHOP @ DE MAAGDENBERG WW Nederland.
Workshops op locatie en/of online samen met je WW Coach en WW Members. Vind een Online Workshop. Meld je vandaag nog aan voor Unlimited Workshops Digital. WW WORKSHOP @ DE MAAGDENBERG. 5915 CW VENLO. Workshops zijn niet beschikbaar. Online Workshops zijn beschikbaar.
Basisworkshop Mindfulness en Meditatie.
Tijdens deze workshop maken we op een praktische manier kennis met mindfulness, oefenen we met een ontspannende ademhalingstechniek, energetische meditatie en leren we meer over intentie-meditatie. Wil je verder, dieper? Dan kun je na korte tijd gaan deelnemen aan de Venlo Mediteert groepsmeditaties in de bieb.
Vrijgezellenfeest Venlo OP 15, METER 25 tot 125 p.p.
Lipdub of filmuitje in Venlo, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Venlo, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Mindfulness training Venlo MBSR, vergoeding MindfulnessFabriek.
MindfulnessFabriek Venlo kan vanwege de corona maatregelen nog geen trainingen in Venlo starten. Wij verwachten dat dit zeer binnenkort wel weer kan vanwege de versoepelingen die de overheid heeft aangekondigd. Zodra het weer kan gaan we starten met mindfulness training in Venlo en vermelden we dat hier.
Home De website van ontwerpvenlogie!
Venlo Academie verzorgt cursussen over de cultuurgeschiedenis van Venlo en omstreken. Uniek is dat de lessen afhankelijk van het thema op meerdere, passende locaties plaatsvinden. Klik op onderstaande lesprogramma's' voor nadere informatie. Venlo Academie is een samenwerkingsverband tussen. de Stichting Venlogie en het Gemeentearchief Venlo.
WORKSHOPS beej Benders.
Nolensplein 54 Venlo 077 351 33 35. Leuk dat je de website van beej Benders bezoekt! Om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden verzamelen wij gegevens, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van cookies om het gedrag van de bezoekers te kunnen analyseren en hier eventueel de site te verbeteren.
Opa Jos, workshops en activiteiten.
Naast de eigen workshops die we organiseren werken wij ook heel graag samen met andere creatieve mensen, zoals Joop die een workshop parels knopen geeft of Ruuth welke ontzettend creactief is met groendecoratie of May, zij kan enorm goed haken, breien en nog zoveel meer creatieve dingen.

Contacteer ons