Resultaten voor venlo park

   
 
venlo park
 
Show image.
Julianapark Venlo Wikipedia.
In de loop der jaren is de structuur van het park meerdere malen veranderd. In de jaren tachtig is de noordzijde van het park drastisch aangepast, met een meer open structuur, zodat de bewoners van het bejaardenhuis, dat eraan grenst, vrij zicht hadden op het park. In 2010 heeft de gemeenteraad van Venlo een nog durende studie gelast naar de mogelijkheden om onder het park een parkeergarage te bouwen.
Hét bedrijventerrein voor de verssector Fresh Park Venlo.
Ervaar Fresh Park Venlo. Bent u geïnteresseerd in huisvesting op Fresh Park Venlo. Aarzel niet om een bezoek aan ons park te brengen. Een van onze teamleden zal u een rondleiding geven naar alle fascinerende plekken binnen ons algehele park.
Parking in Venlo Venloverwelkomt.
There is limited paid parking available in the centre of Venlo, and parking charges are high. Parking charges apply in Venlo from Monday to Saturday inclusive from 08.00-18.00 until 21.00 on Thursday and from 12.00-18.00 on Sunday when the shops are open.
A Day in the Park Hét grootste en gezelligste picknickfestival van Venlo en omstreken.
A Day in the Park. A Day in the Park. Dit evenement is verlopen. A Day in the Park is hét grootste en gezelligste picknickfestival van Venlo en omstreken. Dit gratis picknickfestival biedt een podium aan beginnend regionaal muziek, dans en theatertalent.
Genieten in de parken in Venlo Venloverwelkomt.
Het Limburgs Museum en Museum van Bommel van Dam hebben hun eigen plek gekregen in het park met de mogelijkheid om exposities van binnen naar buiten door te trekken. In het park is ook een grasweide aangelegd waar grootschalige festiviteiten, zoals het Zomerparkfeest, Lekker Venlo en Stereo Sunday georganiseerd kunnen worden.
Home Stereo Sunday 6 7 juli 2018, Julianapark Venlo.
Ready to unleash! Hét toonaangevende dancefestival in hartje Venlo waar jij samen met jouw vrienden de zomer écht komt aftrappen. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli kom je lekker chillen in het park of ga je los op de muziek van internationale top artiesten en de opkomende sterren.
A day in the park Venlo.
A Day in the Park is het grootste, gezelligste én gratis picknickfestival van Venlo en omstreken! Wij bieden een podium aan beginnend regionaal muziek, dans en theatertalent. Nolenspark in Venlo zal 24 juni 2018 wederom worden omgetoverd tot een sfeervolle picknickplek met een uitgebreid programma, voor jong en oud.
Programma 2018 Zomerparkfeest.
Rabobank Venlo e.o. Zomerparkfeest wordt mede mogelijk gemaakt door.: FONDS PODIUM KUNSTEN. Uw internet browser is verouderd! Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser.
9/10/11/12 augustus 2018 GRATIS Venlo Zomerparkfeest.
Rabobank Venlo e.o. Zomerparkfeest wordt mede mogelijk gemaakt door.: FONDS PODIUM KUNSTEN. Uw internet browser is verouderd! Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser.

Contacteer ons